Iedereen wil kunnen meedoen, maar niet voor iedereen is dat vanzelfsprekend. Soms noodgedwongen, zien we steeds meer een ontwikkeling naar een inclusieve arbeidsmarkt. Een arbeidsmarkt waar ruimte is voor iedereen, met of zonder arbeidsbeperking. Maar dat gaat niet vanzelf.

Overheid
InterPactum werkt veel samen met publieke partijen om daarvoor te zorgen. Gemeenten hebben een grote opgave om, door middel van maatwerk, voor iedereen een passende werkplek te vinden. Gemeenten kunnen dat niet alleen.

Bedrijfsleven
Samen met werkgevers wordt er gewerkt aan oplossingen die het mogelijk moeten maken om iedereen naar vermogen te laten werken. Doordat we de markt én de overheid kennen, zoeken we altijd naar een win-win-win situatie, zodat oplossingen niet alleen rendabel, maar ook duurzaam zijn.

Onze aanpak
We zijn zowel actief op strategisch als uitvoerend vlak en zijn niet bang om als breekijzer te fungeren binnen een organisatie. De status quo doorbreken en op innovatieve en synergetische  manier werken, kenmerkt ons. Bovendien bepalen we niet alleen de koers, maar dragen we ook zorg voor implementatie van deze koers.

Werk & Educatie
Werk is voor ons niet alleen het hebben van een baan bij een werkgever. We zien werk vanuit een brede aanpak. Van de toeleiding naar werk, opleidingen, de inclusieve arbeidsmarkt tot uitkeringen. Op vrijwel alle onderwerpen zijn we actief.

Meer weten?
Wil je meer weten over onze aanpak of ben je benieuwd wat we voor je kunnen betekenen? Neem dan contact op met één van onze adviseurs.

Voorbeeld:

Contact