WERKEN BIJ INTERPACTUM

ZET JE BESTE

TALENTEN IN

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die hun sporen in het publieke en private speelveld hebben verdiend en meerdere jaren relevante werkervaring hebben binnen het sociale domein. De adviseurs die we zoeken hebben daarnaast ruime leidinggevende ervaring op afdelingsniveau of als projectleider of procesmanager. Kandidaten zijn daarnaast inhoudelijk expert op diverse dossiers bij voorkeur binnen het sociale domein.

Vacature Adviseur Zorg en Welzijn

Wij zoeken jou!

Als adviseur ben jij de expert op het terrein van Zorg en Welzijn: Wmo, Jeugdzorg, Beschermd Wonen ken je allemaal. Je hebt een helicopterview op dit terrein, je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen en je hebt een duidelijke overtuigingskracht. Als adviseur sociaal domein ben je in staat collega’s en organisaties te verbinden en mee te krijgen.


InterPactum als werkgever?

InterPactum is een jonge, frisse organisatie die jou de ruimte biedt om jezelf verder te ontwikkelen. Onze ambities zijn hoog, maar realistisch. De sfeer binnen onze organisatie is informeel en de lijnen zijn heel kort. We hebben regelmatig borrels en gezellige activiteiten samen. Ontwikkeling is belangrijk, zowel individueel als collectief.


Werken met InterPactum

Wij werken vanuit een gezamenlijk visie waarbij de driehoek tussen inwoner, publieke en private instelling centraal staat. De naam InterPactum is immers afgeleid van twee Latijnse woorden, namelijk “Inter”, dat “tussen” betekent en “Pactum” dat “overeenkomsten” betekent. Twee termen die kenmerkend zijn voor het werkgebied waarin wij ons dagelijks bevinden en waarin wij ons thuis voelen omdat we zowel de taal van de overheid als de taal van de markt spreken.


Wat zijn mijn taken?

De ontwikkeling, implementatie en organisatie tijdens een opdracht doe je niet alleen. Samen met collega’s en een team gedreven adviseurs van InterPactum ben je hier verantwoordelijk voor. Door met hen te sparren en mogelijkheden te verkennen kom je tot de beste (innovatieve) resultaten. Alleen of in een team zorg je ervoor dat dit ook wordt gerealiseerd bij de opdrachtgever. Jij kent de nieuwst ontwikkelingen op het gebied van Jeugd/Wmo en je kan een brug slaan tussen beleid en uitvoering. Veranderd er wet- en regelgeving? Jij bent al op de hoogte! Je wordt enthousiast van het ontwikkelen van beleid, en je houdt van plannen schrijven en dit voorleggen aan het management en het politiek bestuur.


Onze ideale kandidaat:

  • Heeft een WO-opleidingsniveau;
  • heeft kennis en ervaring binnen de Wmo/Jeugdwet en met inkooptrajecten en/of contractmanagement;
  • heeft lef, humor en daadkracht;
  • wil groeien en zichzelf uitdagen;
  • heeft een steile leercurve;
  • heeft strategisch inzicht en politiek/bestuurlijk sensitiviteit;
  • kan schakelen tussen strategisch, via tactisch naar operationeel niveau in gemeenten en bij zorgaanbieders;
  • vindt het een uitdaging om steeds weer in andere situaties te werken.

 

Wat verwacht jij van InterPactum?

InterPactum vraagt veel van haar adviseurs, maar wij geven er ook veel voor terug;
– Uitdagende opdrachten met een gezellig, leuk en divers team;
– Werken binnen een jonge, ondernemende en vooruitlopende organisatie;
– Ruimte voor eigen inbreng, ondernemen wordt beloond binnen InterPactum
– Naast goede arbeidsvoorwaarden wordt er gewerkt met een bonusstructuur
– Opleidingsmogelijkheden voor maximale ontwikkeling
– Veel vrijheid in een functie waarin jij functieverantwoordelijk bent

 

INTERESSE?
Neem contact op met Ranesh Balla via ranesh@interpactum.nl