WERKEN BIJ INTERPACTUM

ZET JE BESTE

TALENTEN IN

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die hun sporen in het publieke en private speelveld hebben verdiend en meerdere jaren relevante werkervaring hebben binnen het sociale domein. De adviseurs die we zoeken hebben daarnaast ruime leidinggevende ervaring op afdelingsniveau of als projectleider of procesmanager. Kandidaten zijn daarnaast inhoudelijk expert op diverse dossiers bij voorkeur binnen het sociale domein.

Vacature Team Leefomgeving

Wij zoeken jou!

Het team Leefomgeving houdt zich bezig met de invloed die mensen hebben op hun eigen leefomgeving. Betrokken burgers kunnen waardevol zijn voor een gemeente. Ze denken gevraagd en ongevraagd mee over allerlei kwesties en komen vaak met oplossingen en waardevolle suggesties. Dan is de vraag hoe je burgers in beweging krijgt.

Onze adviseurs denken mee in het vinden van de juiste aanpak. Dit doen we bij opdrachtgevers vanuit een detachering en ook via een eigen programma AllemaalMeedoen.

 

AllemaalMeedoen is het burgerparticipatieprogramma van InterPactum. Wij ondersteunen gemeenten met hun maatschappelijke proces. Naast het bevragen van burgers kunnen ook maatschappelijke organisaties, ondernemers en andere (belangen)groepen deelnemen. Dit doen we door offline en online bijeenkomsten, discussieplatforms of met gebruik van onze gebruikersvriendelijke app.

 

Onze ideale kandidaat:

  • heeft (ruime) werkervaring als adviseur, programma- of projectmanager;
  • heeft bij voorkeur kennis en ervaring van de omgevingswet
  • heeft lef, humor en daadkracht;
  • wil groeien en zichzelf uitdagen;
  • heeft en onderhoudt met plezier en met gemak een relevant netwerk;
  • en heeft strategisch inzicht en politiek/bestuurlijke sensitiviteit.

 

Je komt terecht in het team Leefomgeving. Een team met betrokken, hardwerkende collega-adviseurs die hun vak verstaan, maar ook nog eens gezellig zijn. Er is zeker ruimte voor eigen initiatief.  Je zorgt voor goede resultaten, innovatie en kwaliteit.

 

Wat bieden wij
InterPactum vraagt veel van zijn of haar adviseurs, maar wij geven er ook veel voor terug;

 

–   Uitdagende opdrachten

–   Werken binnen een jonge, ondernemende en vooruitlopende organisatie

–   Flexibel werken

–   Ruimte voor eigen inbreng, ondernemen wordt beloond binnen InterPactum

–   Naast marktconforme arbeidsvoorwaarden wordt er gewerkt met een bonusstructuur

–   Opleidingsmogelijkheden voor maximale ontwikkeling

–   Veel vrijheid in een functie waarin jij functieverantwoordelijk bent

 

Geïnteresseerd of vragen?

Zie jij jezelf al bij InterPactum werken? Dan kun je je sollicitatie indienen door je cv en motivatiebrief te sturen naar paula@interpactum.nlWij nemen dan binnen twee werkdagen contact met je op!