‘Een halfjaar dat meer waard was dan drie jaar collegebanken’

Ben je op zoek naar een hele toffe stage? Ken je iemand die een toffe stageplek zoekt? En is de richting van jou of diegene (marketing)-communicatie?

Dit zei een eerdere stagiair over stage bij InterPactum:

‘Een halfjaar dat meer waard was dan drie jaar collegebanken’
Check hier de ervaring van Bjorn Diepeveen.

InterPactum – hét adviesbureau in het publiek en sociaal domein- zoekt een stagiair (marketing-)communicatie, voor 32 uren per week. Daar staat een marktconforme stagevergoeding tegenover! Start september 2024.

Dit is InterPactum:
Impact maken, lol met elkaar hebben én (jezelf) ontwikkelen. Dat zijn de speerpunten van werken bij InterPactum.

Iedereen in staat stellen om mee te doen, dat is onze droom! Onze adviseurs zijn elke dag hard aan het werk om bij onze opdrachtgevers (overheid, semi-overheid en private partijen) om dit waar te maken. De adviseurs van InterPactum werken veelal in de rol van beleidsadviseur, interim manager, kwartiermaker of projectleider.

10 jaar onderweg: help jij mee om verder te groeien?

We hebben net het 10 jarig jubileum achter de rug en zijn bezig met groei. Een onderdeel van deze groei was het aannemen van een communicatieadviseur: Pim Alexander Wiegman. Hij begon in 2023 in deze -voor InterPactum nieuwe- functie. Het communicatiewerk werd eerder door adviseurs gedaan, naast hun opdracht.

Pim is verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie. Dat is heel breed, en dat maakt het werk ook heel erg leuk! Nu er een goede basis ligt is het tijd om meer communicatie-uitdagingen uit te gaan rollen.

Kom jij ons communicatieteam vooruit helpen?

Zoals beschreven werken we er hard aan om social impact te maken. Maar ook lol maken is voor ons onmisbaar. We lunchen vaak samen, we hebben een vrijdagmiddagborrel en we hebben leuke events en uitjes die we organiseren. Daarnaast vinden we persoonlijke ontwikkeling én het samen ontwikkelen van InterPactum heel belangrijk: iedereen heeft daar invloed op.

Kan jij:

Ideeën omzetten in beeld en acties? Heb je ervaring met het bouwen of onderhouden van websites (de huidige website van InterPactum is een WordPress website)? Ben jij creatief en vind je het leuk om ideeën ook daadwerkelijk om te zetten in communicatietools? Kun jij wensen van InterPactum vertalen naar heldere boodschappen voor de ontvanger? Ben jij een ster in de socials? Dan zijn we hoogstwaarschijnlijk een goede match!

Ons kantoor:

Staat aan het Sonsbeekpark in Arnhem: Zijpendaalseweg 15A. Dat is 5 minuten lopen vanaf Arnhem Centraal. En in iets meer dan 5 minuten sta je in hartje centrum Arnhem. Op vrijdag werken de meeste collega’s op kantoor. Dat is altijd super gezellig! Doordeweeks verschilt het wie er op kantoor zit. Werken bij InterPactum (en dus ook jouw stage!) is hybride: thuiswerken hoort er ook bij.

Interesse? Neem contact op met Pim via pim@interpactum.nl.

Contact

Pim Wiegman

pim@interpactum.nl
06-38 91 63 41

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp