WERKEN BIJ INTERPACTUM

ZET JE BESTE

TALENTEN IN

Wij zijn regelmatig op zoek naar nieuwe collega’s die hun sporen in het publieke en private speelveld hebben verdiend en meerdere jaren relevante werkervaring hebben binnen het sociale domein. De adviseurs die we zoeken hebben daarnaast ruime leidinggevende ervaring op afdelingsniveau of als projectleider of procesmanager. Kandidaten zijn daarnaast inhoudelijk expert op diverse dossiers bij voorkeur binnen het sociale domein.

Vacature Senior Adviseur Participatie / Sociaal Domein

HOE ZIJN WIJ ONTSTAAN?
InterPactum is ontstaan vanuit zowel een gezamenlijke visie als behoefte om binnen het sociale domein meer resultaten te boeken met in het bijzonder de private- en publieke samenwerking.

WIE ZIJN ONZE OPDRACHTGEVERS?
De afgelopen zeven jaar hebben wij onze ‘traditioneel’ gericht op gemeenten, provincies en ministeries. Met deze kennis en ervaring hebben wij het afgelopen jaar ook succesvolle opdrachten afgerond bij zorgaanbieders, woningbouwcoöperaties en (inclusieve) werkgevers. Een beweging die wij de komende jaren verder vormgeven.

WAAR STAAN WIJ NU?
Wij zijn continu in beweging. Bewegingen, veelal gebaseerd op de veranderde vraag van inwoners en politieke ontwikkelingen binnen het sociaal domein. Het creëren van de (meest) perfecte driehoek tussen inwoner, overheid en uitvoerende partij staat hierbij altijd centraal. Onze aanpak is mens- en resultaatgericht en hierdoor herkenbaar voor onze opdrachtgevers.

Voorbeelden van actuele onderwerpen die wij organiseren en/of ondersteunen binnen het sociale domein:

• (Boven) regionale samenwerking, met zowel meerdere gemeenten als zorgaanbieders;
• Publieke- en private samenwerking binnen inclusief ondernemerschap;
• Samenhang tussen decentralisaties zorg en participatie;
• Regionale doorontwikkeling verbinding thema’s zorg en veiligheid;
• Monitoring en sturing educatie, inburgering en schuldhulpverlening;
• Inkooptrajecten voor de zorg inclusief de implementatie van het contractmanagement;
• Concretiseren en versterken burgerparticpatie door onze ‘Burger Participatie Index’.

WIE ZOEKEN WIJ?
Als senior adviseur Participatie ben jij de expert op het terrein van enkele bovenstaande onderwerpen met in het bijzonder Participatie onderwerpen als:
• ‘Inclusief Ondernemen’
• ‘Participatie(wet)’
• Vluchtelingen en Werk

Samengevat een collega die het ‘zoveel mogelijk mensen richting/aan het werk’ van binnen en buiten kent. Frisse ideeën en een resultaatgericht aanpak hieromtrent initieer je gemakkelijk.

Je hebt veel kennis en opgedaan (extern) opgedaan bij gemeenten, SW of Werkpleinen en/of bij werkgevers en hebt een actueel netwerk. Je verwerft gemakkelijk je eigen opdrachten maar zorgt voor in de breedste zin voor jonge(re) collega’s. Je bent zelfstandig maar ook een teamspeler, die samen met collega’s (en opdrachtnemers) zorgt voor resultaten, innovatie en kwaliteit.

WELKE ERVARING HEB JE?
Senior adviseurs die wij zoeken hebben hun sporen verdiend (lokaal en provinciaal) en hebben minimaal 6 jaar relevante werkervaring. Ze hebben ervaring op afdelingsniveau, als projectleider en/of (proces)manager.

WELKE COMPETENTIES HEB JE JE EIGEN GEMAAKT?
Onze adviseurs zijn overwegend generalisten die snel dossiers eigen maken en fungeren als inhoudelijk gesprekspartners op zowel ambtelijk als bestuurlijk niveau. Uitstekende communicatieve vaardigheden en een hoge mate van organisatiesensitiviteit kenmerken hen.

Het kunnen scheiden van hoofdzaken van bijzaken, het “meekrijgen” van een organisatie, snel kunnen schakelen en resultaat/visie gericht werken zijn vaardigheden die de adviseurs hebben en effectief weten toe te passen. De adviseurs zijn sparringpartner van MT of Bestuur en goede netwerkers en onderhandelaars.

Zij begrijpen bovendien als geen ander het spanningsveld tussen de commerciële rol en de rol als adviseur en weten hier een goede modus in te vinden waarbij opdrachtgevertevredenheid altijd voorop staat.

INTERESSE?
Neem contact op met Rombout Jas (06-51249066), of stuur je brief met cv voor 1 november 2019 naar Rombout@interpactum.nl

Stuur uw sollicitatie naar sollicitatie [@] interpactum.nl