Wil jij écht social impact maken? Dan zijn we hoogstwaarschijnlijk een match! Gaan we eens koffie drinken?

Bij InterPactum zijn we dagelijks bezig om social impact te maken. Social Return, beleidsvorming en -advies, contractmanagement, projectleiding, kwartiermaken: zomaar wat voorbeelden van type functies die we invullen. Gemene deler: het Publiek en Sociaal Domein.  Je kan daardoor aan de slag gaan op thema’s over ouderenzorg, jeugdwet, accommodatiebeleid of SROI. Maar ook andere thema’s zijn mogelijk, geheel op wat bij jou aansluit!

 Als medior adviseur bij InterPactum heb je de eerste belangrijke stappen in het Publieke domein gezet. Je bent goed ingevoerd op een thema en/of hebt juist een helikopterview op een breed terrein. Je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Dit weet je te koppelen aan dienstverlening binnen (semi-) publieke organisaties op strategisch en tactisch niveau. Als medior kun je doorgroeien naar senior adviseur, of zelfs naar de rol van (programma) manager.

Heb jij ambitie én het talent om maatschappelijke vraagstukken op te lossen?

Wil jij meewerken aan het optimaliseren van (semi-)publieke organisaties? En heb je ruime werkervaring binnen bijvoorbeeld de overheid, een zorgaanbieder of bij een adviesbureau? Dan zijn wij hoogstwaarschijnlijk een match!

InterPactum

Werken bij InterPactum doe je samen, je staat er nooit alleen voor! Er staat een divers team collega’s op jou te wachten die allen uitdagende opdrachten in veelal het sociaal, maar ook fysiek domein uitvoeren, met name als beleidsadviseur, projectleider/programmamanager of als interim-manager. Hiermee maken we stevige social impact. Voor je eigen persoonlijke impact werken we krijg je alle hulp en ondersteuning die mogelijk is. En verder doen we veel leuke dingen en hebben bijna elke maand een teamactiviteit: we werken hard, maar moeten het ook leuk hebben met elkaar.

Daar krijg je bij InterPactum ook de ruimte voor: samen met je manager maak je een persoonlijk plan, met daarin jouw social impact,  je eigen ontwikkeling en/of het team én leuke teamactiviteiten. Daar staat een competitief salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden tegenover. Wij zorgen ervoor dat jij jouw werk flexibel en plaats onafhankelijk uit kunt voeren in alle vrijheid. Dat doen wij in het goede vertrouwen dat jij taak- en resultaatverantwoordelijk bent. Toch even sparren? Jouw collega’s staan altijd voor je klaar!

InterPactum laat graag ruimte over voor ondernemende geesten. Dat betekent dat er ruimte is voor inbreng in zowel jouw persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld een opleiding, maar ook de ontwikkeling van InterPactum. Het maandelijks gezamenlijk vieren van successen hoort hier bij door bijvoorbeeld het organiseren van een familiedag en seizoen afsluiting.

Ben jij een InterPactiaan?

InterPactianen zijn betrokken, hardwerkend, gezellig en kundig. Je neemt eigen initiatief en je voelt je verantwoordelijk voor resultaten, innovatie en kwaliteit. Daarnaast hou je van gezelligheid en doe je graag mee met sociale activiteiten. Naast jouw opdrachten vind je het fijn om een inspanning en ontspanning te leveren voor InterPactum. De balans weten wij goed te vinden.

De toekomstige InterPactiaan is voldoende opgeleid om aan de slag te gaan als beleidsadviseur of -medewerker, programma- of projectsecretaris bij een gemeente, provincie of de rijksoverheid.

Dat betekent dat InterPactianen:

  • kennis en ervaring hebben binnen het sociaal of fysieke domein in generieke of specifieke vorm;
  • gevoel en inzicht hebben in politiek/bestuurlijke verhoudingen;
  • lef, humor, daadkracht en een ondernemende geest hebben;
  • een groeiend relevant netwerk die voor je klaarstaat;
  • ambitie om te groeien en zichzelf uit te dagen.

Zijn wij een match?

Zie jij jezelf al bij InterPactum werken of wil je eens ontdekken hoe dat zou zijn? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij willen graag meer over jou, jouw dromen en ambities weten. Daarnaast laten we graag zien wie en wat InterPactum is. Koffie, thee, fris, een wandeling of via teams? Alles kan! En geheel vrijblijvend uiteraard. Een match moet immers van twee kanten komen!

Twijfel je nog? Even sfeer proeven kan hier!

Bel, app of mail vooral!

Neem contact op met één van onze twee managers:

Contact

Ranesh Balla

ranesh@interpactum.nl
06-25143465

Ruben Veraart

ruben@interpactum.nl
06-14129127

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp