Vacature medior adviseur 

Sociaal of Fysiek Domein

Als medior adviseur bij InterPactum heb je de eerste belangrijke stappen in het Publieke domein gezet. Je bent goed ingevoerd op een thema en/of hebt juist een helikopterview op een breed terrein. Je bent goed op de hoogte van actuele ontwikkelingen. Dit weet je te koppelen aan dienstverlening binnen (semi-) publieke organisaties op strategisch en tactisch niveau.

Heb jij de ambitie en het talent om maatschappelijke vraagstukken op te lossen? Wil jij meewerken aan het optimaliseren van (semi-)publieke organisaties? En heb je ruime werkervaring binnen bijvoorbeeld de overheid, een zorgaanbieder of bij een adviesbureau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

InterPactum
Werken bij InterPactum doe je niet alleen. Er staat een divers team collega’s op jou te wachten die allen uitdagende opdrachten in veelal het sociaal, maar ook fysiek domein uitvoeren. Daar staan marktconforme arbeidsvoorwaarden tegenover. Wij zorgen er voor dat jij jouw werk flexibel en plaats onafhankelijk uit kunt voeren. Dat doen wij in het goede vertrouwen dat jij taak- en resultaatverantwoordelijk bent.

InterPactum laat graag ruimte over voor ondernemende geesten. Dat betekent dat er ruimte is voor inbreng in zowel jouw persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld een opleiding, maar ook de ontwikkeling van InterPactum. Het gezamenlijk vieren van successen hoort hier bij door bijvoorbeeld het organiseren van een familiedag en seizoen afsluiting.

Onze ideale kandidaat…
is een betrokken, hardwerkende collega-die de eerste stappen in het interim en advieswerk heeft gezet, maar ook nog eens gezellig is. Je neemt eigen initiatief en je voelt je verantwoordelijk voor resultaten, innovatie en kwaliteit. Naast jouw opdrachten vind je het niet erg om een inspanning te leveren voor InterPactum. De persoon die wij zoeken heeft verder:

  • minimaal 3 jaar werkervaring als beleidsadviseur of -medewerker, programma- of projectsecretaris bij een gemeente, provincie of de rijksoverheid;
  • kennis en ervaring binnen het sociaal of fysieke domein in generieke of specifieke vorm;
  • gevoel en inzicht in politiek/bestuurlijke verhoudingen;
  • lef, humor, daadkracht en een ondernemende geest;
  • een groeiend relevant netwerk;
  • ambitie om te groeien en zichzelf uit te dagen;
  • een hoog IQ met minstens een even hoog EQ;

Geïnteresseerd?
Zie jij jezelf al bij InterPactum werken of wil je eens ontdekken hoe dat zou zijn? Dan komen wij graag met jou in contact. Wij willen meer over jou, jouw dromen en ambities weten, maar hebben wij ook de kans om te vertellen wie InterPactum is. Wij zetten daar graag een kop koffie of thee voor (een frisje mag ook). Wil jij al direct jouw CV en motivatiebrief opsturen, dan mag dat natuurlijk ook. Wij zien daarin graag wie jij als persoon bent, wat jij komt brengen en wat jij hoopt op te halen.

Wij zijn te bereiken via kennismaken@interpactum.nl of kijk op www.interpactum.nl. Wij nemen altijd binnen twee werkdagen contact met jou op!

Heb je nog vragen?
Voor vragen mag je bellen met Ruben of Jurre.

Contact