Wil jij écht social impact maken? Dat kan bij InterPactum! Gaan we eens koffie drinken?

Bij InterPactum maken we dagelijks bezig social impact. Social Return, beleidsvorming en -advies, contractmanagement, projectleiding, kwartiermaken: zomaar wat voorbeelden van type opdrachten die we invullen. Nieuwsgierig? Hier kun je meer lezen wat wij doen.

Heb jij de ambitie én het talent om maatschappelijke vraagstukken op te lossen?

Wil jij meewerken aan het optimaliseren van (semi-)publieke organisaties? En heb je (ruime) werkervaring binnen bijvoorbeeld de overheid, een zorgaanbieder of bij een adviesbureau? Dan zijn wij jou!

InterPactum
InterPactum is het adviesbureau waar jij social impact kan maken. Op een leuke opdracht, voor jezelf of voor InterPactum zelf. Je krijgt veel vrijheid en eigen ruimte om te doen wat jij leuk vindt en waar je energie van krijgt. Tegelijkertijd staat er ook een divers team voor je klaar. Kijk jij even naar je toekomstige collega’s?

We doen veel leuke dingen en hebben bijna elke maand een teamactiviteit, de ene keer een borrel/uitje, de andere keer een training: we werken hard, maar moeten het ook leuk hebben met elkaar. Even sfeer proeven? Kijk dan op onze Instagram. 

Ben jij een InterPactiaan?

InterPactianen zijn betrokken, hardwerkend, gezellig en kundig. Je neemt eigen initiatief en je voelt je verantwoordelijk voor resultaten, innovatie en kwaliteit. Daarnaast hou je van gezelligheid en doe je graag mee met sociale activiteiten. Naast jouw opdrachten vind je het fijn om een inspanning en ontspanning te leveren voor InterPactum.

Heb jij:

 • voldoende werkervaring als teamleider of (interim-)manager bij een gemeente, provincie of de rijksoverheid;
 • kennis en ervaring binnen het sociaal of fysieke domein in generieke of specifieke vorm;
 • gevoel en inzicht in politiek/bestuurlijke verhoudingen;
 • lef, humor, daadkracht en een ondernemende geest;
 • een groeiend relevant netwerk;
 • ambitie om te groeien en zichzelf uit te dagen?

En kan jij:

 • verantwoordelijkheid nemen voor de uitvoering van de bestuurlijke en politieke ambities van een organisatie, waarbij je zorgt voor de budgettaire randvoorwaarden en de vastgestelde inzet van mensen en middelen;
 • Integraal en innovatief werken;
 • Signaleren en organiseren van domeinoverstijgende vraagstukken;
 • Doen aan stakeholdersmanagement;
 • Verbinding zorgen tussen de teams daar waar sprake is van overstijgende processen, projecten of programma’s (opdrachtgever- / opdrachtnemerschap).
 • Leiding nemen in projecten?

Dan komen wij graag met jou in contact!

Twijfel je nog? Maak je twijfels bespreekbaar. Dit zijn vooral woorden waarbij wij jou probeerden te beschrijven. Je kunt ook onze persona’s nog even checken. 

Bel, app of mail vooral!

Ontdekken hoe InterPactum voor jou gaat uitpakken? Neem dan contact met ons op! Wij willen graag meer over jou, jouw dromen en ambities weten. Daarnaast laten we graag zien wie en wat InterPactum is. Koffie, thee, fris, een wandeling of via teams? Alles kan! En geheel vrijblijvend uiteraard.

Neem contact op met Ruben of Ranesh, of gebruik de whatsapp button.

Contact

Ranesh Balla

ranesh@interpactum.nl
06-25143465

Ruben Veraart

ruben@interpactum.nl
06-14129127

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp