Communicatieadviseur 

Ben jij die zelfstandige communicatieadviseur, die samen met ons sociale impact wil maken?

De functie is voor minimaal 24 uur per week tegen een marktconform salaris. Deze functie is ook geschikt voor iemand met 1 of 2 jaar werkervaring.

Wat is onze visie?

Iedereen in staat stellen om mee te doen, dat is onze droom. Daar werken we iedere dag hard aan. Meedoen vanuit eigen kracht, participeren en eigen regie houden, dat vinden we bij InterPactum belangrijk. Zoveel mogelijk zelf waar eenieder dat kan én waar nodig met ondersteuning van een transparante en toegankelijke overheid.

Ons team bestaat uit slimme en eigenwijze Interpactianen, veel verstand hebben van hun werk maar minder van échte communicatie. Wij zoeken een communicatieadviseur die ons kan helpen ons werk te doen, door onze boodschap te versterken.

Wat verwachten wij van jou?

Wij zijn op zoek naar een communicatieadviseur die samen met ons in ieder geval de volgende resultaten wilt behalen. Hoe je dit doet? Dat is aan jou. Vanzelfsprekend krijg je hierbij alle ondersteuning die je nodig hebt.

  • Met jouw bijdrage maak je ons op een creatieve manier zichtbaar, zodat we worden herkend als hét adviesbureau in het sociaal domein.
  • Je bent verantwoordelijk voor het vertalen van onze ambities naar een strategisch en tactisch communicatieplan en speelt een aanjagende rol in de uitvoering.
  • Je bent het aanspreekpunt voor adviseurs op het gebied van communicatie en helpt hen om zich (online) te presenteren.
  • Je helpt ons door optimaal gebruik te maken van PR, marketingmiddelen en sociale media.
  • Je verdiept je inhoudelijk in trends en ontwikkelingen in ons werkveld en vertaalt dit in adviezen richting management en collega’s.
  • Je functioneert als spin in het web tussen binnen- en buitenwereld. Bijvoorbeeld door communicatiekansen te herkennen op basis van actualiteit en die door te vertalen naar activiteiten die de positie van InterPactum versterken.
  • Vanzelfsprekend maak je de effecten van de ingezette middelen meetbaar en stuur je bij wanneer nodig.

Wie ben je?

Je hebt tenminste HBO werk- en denkniveau en enige relevante werkervaring op het gebied van communicatie in ondernemende organisaties, waardoor je nu goed weet hoe je deze opdracht wilt aanpakken. Je voelt je goed in team dat grotendeels op afstand werkt en kan goed zelf organiseren dat je je collega’s vaak genoeg ziet om verbonden te blijven. Je hebt oog voor de organisatiecultuur, bent opmerkzaam voor wat de organisatie nodig heeft en levert graag een bijdrage om de cultuur verder vorm te geven. Je bent flexibel en resultaatgericht, je stelt zelf prioriteiten, kunt zelf je tijd bewaken en je kunt helder adviseren.

Interpactum

Interpactum bestaat dit jaar tien jaar! Zo lang werken we al samen aan onze formule om de verbinding te versterken tussen overheid en inwoner, waarbij vaak nog veel meer partijen zijn betrokken. De menselijke maat maar ook resultaatgerichtheid zijn onze uitgangspunten. Wij zijn een middelgroot organisatieadviesbureau met een sterke focus op het sociaal domein. We hebben vestigingen in Breda en Arnhem, maar werken door het hele land bij bijvoorbeeld gemeenten, provincies, ministeries etc. Wij vormen een divers gezelschap met verschillende achtergronden, specialismen en vakgebieden. Wat ons verder bindt is onze interesse in mensen, grote mate van gedrevenheid maar ook vieren wij  graag samen een feestje.

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf al bij InterPactum werken, dan plannen we graag een oriënterend gesprek in. Hierin leren we meer over jou, jouw dromen en ambities, maar hebben wij ook de kans om te vertellen wie InterPactum is. Wij zetten daar graag een kop koffie of thee voor (een frisje mag ook). Wil jij al direct jouw CV en motivatiebrief opsturen? Dan mag dat natuurlijk ook. Wij zien daarin graag terug wie jij als persoon bent, wat jij komt brengen en hoopt te halen.  

Wij zijn te bereiken via kennismaken@interpactum.nl. Wij nemen altijd binnen twee werkdagen contact met jou op! 

Heb je nog vragen? 

Voor vragen kun je bellen met Wendena of Ezra.

Contact

Werken bij InterPactum 

Werken bij InterPactum doe je niet alleen. Er staat een divers team collega’s op jou te wachten die allen uitdagende opdrachten in veelal het sociaal, maar ook fysiek domein uitvoeren. Daar staan marktconforme arbeidsvoorwaarden tegenover (inclusief bonusstructuur). Wij zorgen ervoor dat jij jouw werk flexibel en plaats-onafhankelijk uit kunt voeren. Dat doen wij in het goede vertrouwen dat jij taak- en resultaatverantwoordelijk bent. 

InterPactum biedt graag ruimte voor ondernemende geesten. Dat betekent dat er ruimte is voor inbreng in zowel jouw persoonlijke ontwikkeling door bijvoorbeeld een opleiding, maar ook de ontwikkeling van InterPactum. Door de platte structuur en overzichtelijke organisatie, creëren we een informele sfeer. Het gezamenlijk vieren van successen hoort hierbij, door bijvoorbeeld het organiseren van een familiedag, seizoen afsluiting of andere sociaal (maatschappelijke) activiteiten.