Wil jij écht social impact maken? Dat kan bij InterPactum! Gaan we eens koffie drinken?

Voor onze nieuwe locatie in Breda zijn wij op zoek naar adviseurs met hart voor maatschappelijke vraagstukken.

Wil je meewerken aan opgaven van (semi-)publieke organisaties? En beschik je over relevante werkervaring, bijvoorbeeld bij de overheid, een zorgaanbieder of een adviesbureau? Dan zijn wij op zoek naar jou!

InterPactum:

Bij InterPactum werk je niet alleen. Je komt terecht in een divers team van collega’s die voornamelijk binnen het sociaal domein uitdagende opdrachten uitvoeren. Daar staat een marktconform arbeidsvoorwaardenpakket tegenover. Wij bieden flexibiliteit en de mogelijkheid om onafhankelijk van plaats te werken. Wij vertrouwen erop dat jij verantwoordelijkheid neemt voor je taken en resultaten.

Bij InterPactum is er ruimte voor ondernemende geesten. Dat betekent dat jouw inbreng welkom is, zowel in jouw persoonlijke ontwikkeling door middel van bijvoorbeeld opleidingen, als in de ontwikkeling van InterPactum. We vieren gezamenlijk successen, bijvoorbeeld door het organiseren van een familiedag en een seizoensafsluiting.

Bij InterPactum werken adviseurs vanuit de locatie Arnhem of Breda.

Onze ideale kandidaat…

is een betrokken, hardwerkende collega die al eerste stappen heeft gezet in interim- en advieswerk en daarnaast een prettig persoon is om mee samen te werken. Je neemt initiatief en voelt je verantwoordelijk voor resultaten, innovatie en kwaliteit. Naast je opdrachten vind je het niet erg om ook inspanningen te leveren voor InterPactum. De persoon die wij zoeken, voldoet verder aan de volgende criteria:

  • Minimaal 2 jaar werkervaring als beleidsadviseur of -medewerker, programma- of projectsecretaris bij een gemeente, provincie of de rijksoverheid.
  • Kennis en ervaring binnen het sociaal of fysiek domein, zowel in een generieke als specifieke vorm.
  • Gevoel en inzicht in politiek-bestuurlijke verhoudingen.
  • Lef, humor, daadkracht en een ondernemende geest.
  • Een groeiend relevant netwerk.
  • Ambitie om te groeien en jezelf uit te dagen.
  • Een hoog IQ in combinatie met een minstens even hoog EQ.

Geïnteresseerd?

Zie jij jezelf al werken bij InterPactum of wil je graag ontdekken hoe het zou zijn om bij ons te werken? Dan komen wij graag met jou in contact. We zijn nieuwsgierig naar jou, jouw dromen en ambities, maar we willen ook graag de gelegenheid hebben om jou meer te vertellen over InterPactum. Natuurlijk kun je ook direct je CV en motivatiebrief naar ons sturen. Op die manier kunnen we zien wie jij als persoon bent, wat jij kunt bijdragen en wat jij hoopt te bereiken.

Contact

Barry Jacobs

barry@interpactum.nl
06-26360598

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp