Lees meer..

Een goed gekozen gemeentelijke inkoop en contractmanagementstrategie zorgt voor focus, daadkracht en effectiviteit in de relatie met uw aanbieders. Dat kost veel tijd omdat kennis moet worden verworven en die professionele kennis is kwetsbaar. Om de verworven kennis van al uw contractmanagers ten goede te laten komen en te borgen binnen uw organisatie heeft InterPactum SAM ontwikkeld.

SAM staat voor Strategisch Aanbieders Management en is als instrument een hulpmiddel om veel indicatoren over aanbieders eenvoudig te monitoren, zodat deze kennis beschikbaar is voor alle contract/accountmanagers. Het instrument ondersteunt de te kiezen strategie en laat zien waar aandachtspunten voor het gesprek met de aanbieder liggen. Bijsturen is een kwestie van constateren en ernaar handelen.

Met dit hulpmiddel krijgt u een beeld van al uw zorgaanbieders én scherpe analyses van de situatie waarin de aanbieder verkeert met betrekking tot kwantiteit, kwaliteit, bedrijfsvoering en prestaties. Zo kunt u contractmanagement en toezichthouderstaken professioneel inrichten.

Op onderstaand afbeelding ziet u een impressie van SAM voor Regio Rivierenland. Wij kunnen dit ook in uw organisatie implementeren. Neemt u hiervoor contact op met Anneke Ros via anneke@interpactum.nl