Teamdag: een kunstwerk!

Een teamdag bij InterPactum: altijd een feestje! Maar ook altijd een verrassing. Informeel, soms gecombineerd met een werkoverleg.

De laatste teamdag was op 27 januari 2023. Alle Interpactianen troffen elkaar rond lunchtijd bij Het Arsenaal te Doesburg. Sommigen waren er al eerder  en zaten hier te werken. Ook grepen een aantal de mogelijkheid aan om eens af te spreken met een collega.

Met het hele team hebben we een fantastische lunch gehad. Met tijdens de lunch aandacht voor de jarigen van de afgelopen tijd en de promoties van Interpactianen.

Voldaan vertrokken we voor een wandeling door het prachtige Doesburg naar ‘De Schilderschool’. Uit het jaarplan van een Interpactiaan komen altijd, in overleg, persoonlijke doelen naar voren. Zo’n doel was de input voor een persoonlijk schilderij van 40x40cm.

Alle schilderijen worden samengevoegd tot één kunstwerk, waar de persoonlijk en overkoepelende doelen van InterPactum centraal staan. Dit kunstwerk komt op ons ‘honk’ in Arnhem te hangen.

 

We hebben de teamdag afgesloten bij De Waag in Doesburg met een borrel. Ook was dit het moment waarop we officieel afscheid namen van Rombout,  Interpactiaan van het eerste uur, waarbij ook zijn familie aansloot.

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp