Roy Liebrand

Student bestuurskunde, stagiair

Momenteel studeer ik Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit. Bij InterPactum krijg ik het komende half jaar de kans om aan de slag te gaan met onderwerpen die nauw gerelateerd zijn aan mijn studie en interesses. De ontwikkelingen in het Sociaal Domein en de groeiende invloed én kracht van burgerparticipatie spreken mij het meeste aan.

Complexe vraagstukken oplossen

Binnen InterPactum ga ik mij voornamelijk bezig houden met de naderende Omgevingswet en de noodzaak van samenwerking met het Sociaal Domein. Daarnaast zie ik dit als een unieke kans om kennis te maken met een organisatie- en adviesbureau dat actief is op het terrein waar ook mijn interesses liggen.

Ik beschik over veel doorzettingsvermogen en ga graag met volle overgave aan de slag. Deze eigenschappen helpen mij bij het oplossen van complexe vraagstukken. Met deze stage ontwikkel ik mij verder in de beroepspraktijk, zodat ik in de toekomst een maatschappelijke bijdrage kan leveren. Het uitvoeren van mijn afstudeertraject bij InterPactum is voor mij een uitgelezen mogelijkheid om nieuwe informatie en kennis te vergaren in een interessant en veranderlijk vakgebied.

T +316 53 29 83 21
M roy@interpactum.nl

Bouriciusstraat 14
6814 CW Arnhem