Roy Liebrand

junior adviseur
 
 

Recent ben ik afgestudeerd op Bestuurskunde aan de Radboud Universiteit. Bij InterPactum voerde ik het afgelopen half jaar een onderzoek uit naar de Omgevingswet, daar waar het Sociaal Domein het Fysieke Domein raakt. Onderwerpen dus die nauw gerelateerd zijn aan mijn studie en interesses. De ontwikkelingen in het Sociaal Domein en de groeiende invloed én kracht van burgerparticipatie spreken mij het meeste aan.

Complexe vraagstukken oplossen

Binnen InterPactum ben ik voornamelijk bezig met de nieuwe Omgevingswet en de verbinding daarvan met het Sociaal Domein. De ontwikkelingen in het fysieke domein en de groeiende invloed én kracht van burgerparticipatie spreken mij het meest aan. Door middel van een eigen onderzoek bij een vijftal Gelderse gemeenten heb ik met eigen ogen gezien waar verbetermogelijkheden op het vlak van burgerparticipatie zich bevinden. Mogelijkheden die kunnen resulteren in het breder en creatiever insteken van het participatievraagstuk onder de Omgevingswet, zodat niet louter de ‘usual suspects’ een stem hebben.

Als adviseur bij InterPactum ga ik met volle overgave aan de slag en beschik ik over veel doorzettingsvermogen. Deze eigenschappen helpen mij bij het oplossen van complexe vraagstukken.

Onbevangen, betrouwbaar en een open houding is wat mij typeert. Ik ben hierdoor in staat om snel en eenvoudig contacten te leggen en door te dringen tot de kern van een vraagstuk. Door mijn Master Bestuurskunde ben ik breed opgeleid en daardoor ook breed inzetbaar. Ik kan zowel in het Fysiek als Sociaal Domein adviserende of ondersteunende functies vervullen.

T +316 50 54 94 42

M roy@interpactum.nl

Bouriciusstraat 14

6814 CW Arnhem