Roy Liebrand

Adviseur – Burgerparticipatie
roy@interpactum.nl
06-50549442

Roy is voornamelijk actief met vraagstukken binnen het fysiek domein die ook een sociale en maatschappelijke component hebben. De ontwikkelingen in het fysieke domein en de groeiende invloed én kracht van burgerparticipatie spreken hem aan.

Als adviseur gaat Roy met volle overgave aan de slag en hij beschikt over veel doorzettingsvermogen. Samenwerken is een woord dat centraal staat voor Roy zijn aanpak.  Deze eigenschappen helpen hem bij het oplossen van complexe vraagstukken. Door zijn Bestuurskundige achtergrond en ervaringen als beleidsadviseur, projectmedewerker en (deel-) projectleider is hij breed inzetbaar.

Onbevangen, betrouwbaar en een open houding is wat Roy typeert. Hij is hierdoor in staat om snel en eenvoudig contacten te leggen en door te dringen tot de kern van een vraagstuk. Samen resultaten behalen waarvan de meerwaarde direct zichtbaar is geeft hem energie. Werken aan beleid of projecten die van meerwaarde zijn voor een stad of gemeente en daardoor een steentje bij te dragen aan een prettigere leefomgeving is een mooi vak!

Bijdragen van Roy