Ranesh Balla

Adviseur – Zorg & Welzijn
Manager InterPactum

ranesh@interpactum.nl
06-25143465

Begrijpen waarom de wereld is zoals hij is en hoe we met elkaar de samenleving kunnen verbeteren. Dat is zijn passie, daar krijgt hij energie van!

De dynamiek tussen de overheid en haar inwoners vormt voor Ranesh het werkterrein waar hij zich graag voor inzet. Hoe creëren samen de beste oplossing? Welke samenwerking levert resultaat op voor alle betrokken partijen? Welke bestuursstijl past bij de inwoners? En wat betekent dat voor de inwoners? Die coproductie zoekt Ranesh graag op!

Het realiseren van een participatie samenleving vraagt iedere dag om het aanpakken van nieuwe uitdagingen die passen binnen de normen en waarden van de bestuursstijl. De rol van inwoners hierin is cruciaal!

Ranesh werkt aan een samenleving waarin iedereen zich verbonden voelt. Zijn krachten komen het beste tot zijn recht bij de wisselwerking van strategie naar operationele effectiviteit en efficiëntie. In zijn visie maken inwoners de stad, en niet andersom. Met de nodige analytische denkkracht en nieuwsgierigheid creëert hij dan het meest mensgerichte resultaat.

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp