Pim Wiegman

Communicatieadviseur Interpactum
pim@interpactum.nl
06-38916341

Sociaal, verbindend, ondernemend, communicatief vaardig, gezellig: dit zijn begrippen die helemaal bij Pim passen. Tijdens zijn studie Small Business & Retail Management aan de Hanze Hogeschool te Groningen bleken al snel zijn passies: communicatie, marketing, sales en maatschappelijke impact. Tijdens het studeren was ernaast ondernemen de normaalste zaak van de wereld: hij begon samen met een huisgenoot een schoonmaakbedrijf voor studentenhuizen.

Na het werk als intercedent bij een van de grootste uitzendbureaus terug naar meer tastbare producten: als sales- & accountmanger bij een fabrikant in de  (openbare) zwembadwereld reed Pim heel Nederland en België rond voor advies, verkoop en projectmanagement. Daarnaast behoorden communicatie en marketing tot het takenpakket.

Bij InterPactum is Pim verantwoordelijk voor de interne en externe communicatie voor InterPactum zelf. Communicatie is overal, denk aan verbaal en non-verbaal, in gesprekken, in teksten, in beeld en door alle facetten van de organisatie. Juist daarom vind hij het vak zo leuk: overal bij betrokken zijn om de organisatie verder te helpen groeien. InterPactum zit in een groeicurve, daarom liggen er mooie uitdagingen op communicatievlak. Om hiervoor een strategie te bepalen, vertalend naar operationele communicatie maakt Pim erg enthousiast.

Naast de 24 uren die Pim werkt als communicatieadviseur bij InterPactum is hij mede-eigenaar van een brouwerij. In zijn vrije tijd houdt hij van koken, goede wijn, craft- & speciaalbier, wandelen, lezen, reizen en MTB.

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp