Paula Wieggers

Adviseur

Een fijne leefomgeving waar wonen, werken, welzijn en zorg onlosmakelijk met elkaar zijn verbonden en mensen naar elkaar omkijken, is waar ik graag mijn schouders onder zet.

Betrokken en analytisch

Ik heb aan veel kanten van de tafel gezeten, werk oplossingsgericht en steek mijn nek graag uit voor complexe veranderprocessen en cultuurveranderingen.

Betrokkenheid, een analytische blik en een creatieve  aanpak is wat bij mij past. Ik heb oog en aandacht voor mensen en werk vanuit de verbinding, zonder het beoogde resultaat uit het oog te verliezen. Voor mij betekent het dat ik adviseer op strategisch en tactisch niveau voor een duurzame samenleving waarin ook kwetsbare mensen zich thuis voelen.

Als adviseur heb ik programma’s geleid in het sociale domein en werkte als interim-manager in onder andere de jeugdzorg en de verstandelijke gehandicaptenzorg.¬†Daarnaast ben ik bedrijfsdirecteur geweest van een WSW en een re-integratiebedrijf. Het aanboren van nieuwe markten en bedenken van nieuwe concepten past daar 1 op 1 bij en dat is waar ik mij in thuis voel. Ik doe dit met aandacht voor de omgeving en met een gezonde dosis humor .

T +316 21 22 12 72
M paula@interpactum.nl

Bouriciusstraat 14
6814 CW Arnhem