Ons aanbod

 

Advieswerk
Op het gebied van Social Return beschikt InterPactum over jarenlange ervaring en kennis. Voor vraagstukken rondom implementatie, uitvoering en borging van Social Return heeft InterPactum innovatieve en effectieve oplossingen. Staat Social Return in jouw regio, gemeente of organisatie nog in de kinderschoenen of is het huidige proces juist toe aan een frisse blik? InterPactum adviseert over deze doorontwikkeling van Social Return en richt zich op het tot stand brengen van duurzame verbindingen om zo meer mensen aan het werk te krijgen!

Quick Scan Social Return
Inzicht biedt kansen voor verbetering!

Wil je als gemeente het beleid en de uitvoering van SROI doorontwikkelen en optimaliseren, dan is het belangrijk dat je weet waar je staat. In de praktijk kan blijken dat het huidig Social Return-beleid leidt tot suboptimale resultaten, onvoldoende eigenaarschap, onduidelijkheden in de werkprocessen en monitoring van SROI en/of knelpunten in de uitvoering. Je kan als gemeente op zoek zijn naar aanbevelingen waarmee het huidige SROI-beleid geactualiseerd en de uitvoering geoptimaliseerd kan worden. Door middel van een Social Return Quick Scan kan InterPactum in kaart brengen hoe het momenteel gesteld is met Social Return in jouw regio, gemeente of organisatie. Interesse of vraag je je af wat een Quick Scan kan toevoegen bij jullie? Neem contact op!

Intervisiegroep
Voor de gevorderde Social Return-coördinatoren organiseren we intervisiegroepen. Door een beroep te doen op de kennis en expertise van andere collega’s uit het vak, zorgen we voor waardevolle inzichten. Met een groep van ca. 8 personen ontrafelen we het probleem dat een van de collega’s inbrengt.
Zo krijgt bestaande kennis én een groter bereik én kan worden geleerd van elkaars succesverhalen.

Begeleiding door professionals uit het vak | Een halve dag, inclusief lunch | Naast casuïstiek ook ruimte voor vragen

Inschrijving via helene@interpactum.nl

Cursus Social Return
InterPactum biedt de Cursus Social Return voor beginnende Social Return-coördinatoren die zich graag verder ontwikkelen tot expert op het gebied van Social Return. Een hands‐on benadering waarin verschillende facetten van Social Return worden belicht. Plannen van aanpak, intervisie en behandeling van best practices binnen Social Return zijn terugkerende werkvormen tijdens de cursus.

Klik hier voor het inschrijfformulier.

Meer informatie? Mail naar Hélène Peters helene@interpactum.nl

Contact