Norbert van Sinderen

Partner

Als partner richt ik me, vanuit mijn bedrijfskundige achtergrond, op een sterke en duurzame strategische positie. Mijn passie ligt bij organisatorische ontwerp- en ontwikkelingsvraagstukken.

Noordelijke nuchterheid helpt hoofdzaken van bijzaken te scheiden

Binnen InterPactum actualiseer ik onze marktproposities zodat deze blijven aansluiten bij de behoefte van onze opdrachtgevers. Binnen het sociale domein heb ik op diverse dossiers (re-integratie, inburgering en educatie) het rendement van publiek-private samenwerkingen geoptimaliseerd.

Mijn ervaringen uit het bedrijfsleven en noordelijke nuchterheid helpen hierbij. Door hoofdzaken van bijzaken te scheiden en integrale communicatie zorg ik voor rust en overzicht op projecten. Ik put energie uit het contact met collega’s op de opdracht en zie het als taak om afdelingen, teams en individuen te laten excelleren.

T +316 18 58 13 26
M norbert@interpactum.nl

Bouriciusstraat 14
6814 CW Arnhem