“We gaan nog meer mensen aan een passende baan helpen met het verbeterde MijnWerk-platform”

XL-BusinessSolutions (XLB) en InterPactum slaan de handen ineen om gemeenten en sociale diensten te ondersteunen bij het zoeken naar een passende baan voor werkzoekenden. Het MijnWerk-platform wordt momenteel al succesvol ingezet bij ruim vijftien gemeenten e/o sociale diensten waar inwoners met een bijstandsuitkering zo efficiënt mogelijk geholpen worden met het vinden van passend werk.

Rob Stefens, directeur van XLB, is zeer verheugd met de samenwerking:

“Om het platform tot een succes te maken is niet alleen de techniek van belang, maar ook kennis over het reilen en zeilen bij gemeenten en sociale diensten. De jarenlange expertise en ervaring van InterPactum binnen het Sociaal Domein gaat het MijnWerk-platform op dit gebied verrijken. Met onze gezamenlijke expertise willen we een totaalpakket aanbieden, om het mogelijk maken dat gemeenten en sociale diensten minder belast zijn met organisatorische zaken en het reïntegratietraject meer gestroomlijnd verloopt.”

“Dit is een goede stap in het bieden van een totaalpakket” aldus Ezra Hendriks, partner bij InterPactum.

“Door de mogelijkheid van XLB om flexibel op te schalen en maatwerk te leveren voor iedere instantie, kunnen we er gezamenlijk zorgen dat er meer en sneller passende banen worden gevonden voor werkzoekenden. XLB is een expert in het leveren van de techniek en InterPactum ondersteunt in de juiste inzet van het MijnWerk-platform. Samen onderzoeken we hoe en op welke manier het platform zo optimaal mogelijk ingezet kan worden. Kortom, een gouden combinatie.”

Voor meer informatie: https://mijnwerk.xl-businesssolutions.nl