In de afgelopen jaren hebben wij samen met onze opdrachtgevers vorm mogen geven aan de transitie en de transformatie binnen het sociaal domein. Wij zijn wederom dankbaar dat wij met diezelfde, maar ook nieuwe, opdrachtgevers inmiddels weer aan de slag zijn om nog meer vorm te geven aan de transformatie. Dit gebeurt momenteel zowel binnen de bekende ‘zuilen’ Participatie, Jeugd en Wmo als door dwarsverbanden aan te brengen door pragmatisch oplossingen waarbij wij de hulpvraag van de inwoner centraal zetten.

Ook zijn wij trots op de het jongste team van InterPactum ‘Omgevingswet’, dat steeds meer gevraagd wordt om mee te denken en waar mogelijk de (eerste) verbinding te leggen tussen het ruimtelijk en het sociaal domein. Onze verwachting is dat dit team relatief het snelste zal groeien.

Tijdens en na de vakantie concentreren wij ons op twee vraagstukken voor de lange(re) termijn. Enerzijds de zoektocht naar nieuwe collega’s, liefst met een aantal jaren werkervaring binnen het sociale domein. Anderzijds de komst van ons nieuwste team (najaar 2018) wat zich gaat concentreren op financiële vraagstukken en informatiemanagement binnen misschien wel het belangrijkste domein.

Voor vragen, opmerkingen en/of ideeën over bovenstaande informatie kunt u ons uiteraard bereiken. Vraag gerust ook een collega van InterPactum, naar alle waarschijnlijkheid ook werkzaam in uw regio, om u eens hierover te laten bijpraten.

——–
Norbert van Sinderen & Ezra Hendriks
Partners InterPactum