Mathieu Wonink

Adviseur – Zorg & Welzijn
mathieu@interpactum.nl
06-83991060

Met een achtergrond in politieke filosofie en ethiek gaat de interesse van Mathieu uit naar fundamentele vraagstukken over mens, maatschappij en haar samenlevingsvormen. Argumenteren en abstract denken zijn elementen die hij vanuit zijn achtergrond inzet om een bijdrage te leveren aan het verbeteren van visie, beleid en proces. Idealen omzetten naar een praktijk die voor iedereen werkzaam is. Dáár ligt zijn drijfveer.

Mathieu vindt het belangrijk dat er oog is voor mensen die een extra duwtje in de rug nodig hebben. De samenleving is namelijk voor en van iedereen. Mensen enthousiasmeren en motiveren om problemen te begrijpen én op te lossen is waar hij energie van krijgt. Mathieu herkent diverse belangen van verschillende partijen en probeert samenwerking te creëren, daar waar die niet altijd vanzelfsprekend is.

Met ervaring als projectleider sociaal domein vluchtelingenopvang en adviseur burgerparticipatie zijn complexe samenwerkingen met stakeholders op het gebied van integratie, crisisopvang, zorg en welzijn hem dan ook niet onbekend. Het herkennen van politieke dynamiek in zowel het bestuurlijke- als het inwonersdomein en dit omvormen tot wederzijds begrip is waar hij de mooiste uitdaging in ziet.

Bijdragen van Mathieu

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp