Masja Kruse

Adviseur

Een echte mensenmanager.

Masja

Ik heb ruime ervaring als manager in het Sociaal Domein en de publieke gezondheid (GGD). Ik geef met plezier leiding aan professionals, ben communicatief sterk en vind aandacht voor de mens van groot belang.

Mijn kracht ligt in het creĆ«ren van een omgeving waarin de verbinding sterk is, men elkaar inspireert en gericht is op de klant en de buitenwereld. Pas dan durven mensen hun zekerheden opzij te zetten, zich open te stellen voor verandering en uiteindelijk ook anders te ‘doen’. Andere samenwerkingen aan te gaan, burgers vroegtijdig te betrekken en waar nodig los te laten. Deze cultuurverandering is niet alleen nodig in het sociaal domein, maar ook in de komende Omgevingswet.

In mijn advisering naar bestuurders ben ik open, betrokken en geef ik een helder en duidelijk advies waarbij ik oog heb voor de complexiteit van de bestuurlijke buitenwereld.

Graag adviseer en ondersteun ik gemeenten zowel binnen het sociaal domein als met de implementatie van de toekomstige Omgevingswet en het inrichten van burgerparticipatie. Om zo een veilige en gezonde leefomgeving daadwerkelijk dichterbij te brengen.

T +316 21 71 13 90
M masja@interpactum.nl

Bouriciusstraat 14
6814 CW Arnhem