Landelijke Kenniskring Social Return

 

De Landelijke Kenniskring Social Return (LKSR) is hét netwerk voor iedereen die zich inzet en interesseert op het gebied van Social Return. Door de vele ontwikkelingen rondom Social Return is de behoefte aan verbinding tussen verschillende Social Return-professionals groot. De LKSR brengt verschillende partijen samen die werken op lokaal, provinciaal en landelijk niveau. Door middel van het betrekken van de juiste belanghebbenden en ruimte te geven aan innovatieve onderwerpen hoopt InterPactum invulling te geven aan een actieve en vruchtbare kennisdeling.

NB: De LKSR wordt georganiseerd voor het Publiek Domein (gemeentes, provincies, overheden etc.). Kom je vanuit de private sector? Dan helpen we je uiteraard ook graag, vul dan het contactformulier in.

Meer informatie?

Interesse in de LKSR? Door aan te sluiten bij de LKSR word je onder andere uitgenodigd voor onze bijeenkomsten en andere interessante ontwikkelingen in het werkveld. Neem gerust contact op voor meer informatie.

Wil je meer weten over de Landelijke Kenniskring Social Return? Stuur dan een mail naar hélène@interpactum.nl, of vul het contactformulier in. We nemen dan zo snel mogelijk contact met je op.

    Contactpersoon Landelijke Kenniskring SROI