Jolijn Jacobs

Adviseur InterPactum
jolijn@interpactum.nl
06-45 34 05 95

Bij InterPactum houdt Jolijn zich voornamelijk bezig met Social Return en Social Impact. Met haar open houding werkt ze samen met collega’s en opdrachtgevers om op een creatieve manier de beste oplossingen te bedenken voor maatschappelijke vraagstukken. Ze weet verbinding te maken en enthousiasmeert haar omgeving met haar aanstekelijke energie.

Jolijn heeft een achtergrond in het onderwijs, waar ze als coördinator veel ervaring heeft opgedaan in het begeleiden van processen en het overzicht bewaren. Deze ervaring neemt ze mee in haar adviesrol, waar ze haar analytische vaardigheden en creatieve denkwijze inzet om efficiënte en duurzame oplossingen te vinden voor complexe vraagstukken.

Haar Brabantse roots zorgen voor een open en toegankelijke houding, waardoor mensen zich snel op hun gemak voelen bij haar. Jolijn is niet alleen maatschappelijk betrokken, maar ook een echte verbinder die mensen samenbrengt om gemeenschappelijke doelen te bereiken. Ze bijt zich vast in problemen en laat niet los totdat de beste oplossing gevonden is.

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp