Onder ‘IP Actueel’ nemen de Interpactianen (onze adviseurs) je mee in hun werkveld, gekoppeld aan de actualiteit.

House for Sale

Beste lezers, ik neem jullie mee in mijn blog op mijn reis van het verkopen van ons huis in combinatie met mijn fulltime werkweek bij InterPactum. Een avontuur vol hectiek, vloeren boenen, het organiseren van mijn werk, en de bemoedigende woorden van mijn collega’s.

Het besluit

Ondanks ons prachtige plekje in de oude binnenstad van Deventer hebben we de ‘niet lichtzinnige’ keuze gemaakt voor meer rust en groen om ons heen. Deze combinatie hebben we inmiddels gevonden in Apeldoorn. Ik wist dat een huis te koop zetten een drukke periode zou worden. Vooral in combinatie met mijn fulltime baan.

Poetsregime

Verhuizen is één ding (en dat moet nog komen) maar een huis verkopen vereist net dat beetje extra. Mijn weekenden werden omgetoverd tot poetsmarathons met schoonmaakmiddelen in de ene hand en een stofzuiger in de andere hand. Best pittig maar met het vooruitzicht op een succesvolle verkoop motiveerde me. En dan te bedenken dat ik een perfectionist ben…….geen hoekje is mij ontglipt J. En ja, een huis verkopen is best spannend.

Kijkdagen

En dan is het zover; het huis staat op Funda en de afspraken met kijkers zijn ingepland. Dit betekent ’s ochtends vroeg nog even de laatste boel aan kant maken en wegwezen! Zelfs de hond moet weg. En kijk, dat is nou zo fijn, deze kan gewoon mee naar InterPactum. Bepakt en bezakt met laptoptas en hondenmand spring ik in mijn overvolle auto, met daarin nog de laatste zooi, op weg naar Arnhem. En wat is het dan heerlijk om te midden van mijn fijne collega’s in volle rust te kunnen werken met natuurlijk het uitzicht op het prachtige en groene Sonsbeekpark. En sterker nog, de hond wordt ook nog uitgelaten door collega’s. Bofferd(s)!

Vrijdagmiddag

De week is bijna voorbij, kijkers zijn gepasseerd en inmiddels een ontvangen bod. Ook deze vrijdag zijn de meeste collega’s op kantoor. Een dag vol overleggen, deadlines, gezamenlijke lunch en gezelligheid. En tussendoor hebben we het bod geaccepteerd. InterPactum zou InterPactum niet zijn als ook persoonlijke successen niet gevierd worden. We toosten, met een Tempranillo in de hand, aan het einde van de dag op de goede en vlotte afloop en uiteraard op het aankomend weekend!

Balanceren met een glimlach

Het verkopen van een huis in combinatie met een fulltime baan is een uitdaging. Van vloeren boenen en troep opruimen in het weekend naast de inspiratie van mijn werk bij InterPactum hebben mij Laten zien dat je met de juiste balans, een positieve mindset en de betrokkenheid van InterPactum en collega’s, je zelfs in de meest drukke tijden de ballen in de lucht kunt houden.

Sold!

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp