Henk Reimert

Adviseur

Mijn fascinatie voor het werken met mensen ontwikkelde ik in het begeleiden van jongeren met grote levensproblemen. Ik ontdekte dat de inzichten die ik opdeed uitstekend zijn te gebruiken om mensen die in organisaties (in crisis) werken verder te helpen.

De menselijke kant voorop

De menselijke kant heeft in deze steeds mijn primaire belangstelling. Ik zoek steeds naar de onderstroom van wat er speelt, naar waar weerstand zit en wat energie geeft. Als gids breng ik samen complexe problemen terug naar de essentie, op zoek naar de eenvoud. In verschillende organisaties en samenwerkingsverbanden heb ik veel ervaring opgedaan met het leiding geven aan zulke processen.

Juist in de complexe wereld die het sociale domein vormt, wordt een grote transformatie nagestreefd. Daarvoor is veel positieve energie nodig om bezielde verbindingen tot stand te brengen. Ik vind het belangrijk om alle burgers vanuit hun eigen waardigheid en vaardigheid onderdeel te laten zijn van de samenleving. Daar voor breng ik nuchterheid en creativiteit mee, naast kennis, organisatie- en levenservaring.

Naast mijn werk voor InterPactum ben ik actief als executive coach, searcher en belangenbehartiger. Ik ben als toezichthouder gelieerd aan verschillende organisaties in het publieke domein. De liefde voor de werkvloer en de kwaliteit van wat er ├ęcht toe doet in het leven ben ik nimmer verloren.

T +316 53 29 83 21
M henk@interpactum.nl

Bouriciusstraat 14
6814 CW Arnhem