Hélène Peters

Adviseur – Werk & Educatie
helene@interpactum.nl
06-10573630

Na 20 jaar met veel plezier het HR vak te hebben uitgeoefend heeft Hélène in 2014 een bewuste keuze gemaakt om meer sociale impact te willen creëren. Impact die ervoor zorgt dat iedereen mee kan doen op de arbeidsmarkt.

Zij heeft via haar eigen onderneming private en publieke organisaties ondersteund en geadviseerd op het vlak van ‘inclusief ondernemen’ en in de afgelopen jaren vervulde zij de rol van adviseur Social Return binnen de arbeidsmarktregio Zwolle.

Hélène werkt het liefst in publiek-private samenwerkingen. Vanuit haar enthousiasme en gedrevenheid weet zij deze partijen te enthousiasmeren en vooral te motiveren om in gezamenlijkheid tot de gewenste resultaten te komen. Maatschappelijke resultaten dan wel te verstaan.

In 2022 is zij bij Interpactum gestart vanwege de brede expertise in het sociaal domein. Juist door samen naar maatschappelijke vraagstukken te kijken kunnen we elkaar versterken en onze opdrachtgevers van beter advies voorzien. Hélène kijkt ernaar uit om haar expertise op het gebied van Social Return, contractmanagement en andere maatschappelijke vraagstukken in te zetten.

Bijdragen van Hélène

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp