Ezra Hendriks

Partner – Werk & Educatie
ezra@interpactum.nl
06-53298321

Ezra is een van de oprichters van InterPactum. Vanuit zijn passie om inwoners, overheid en private partijen dichter bij elkaar te brengen is InterPactum ontstaan. Nog dagelijks geeft Ezra invulling aan deze passie, dit in combinatie met het ondernemerschap. Veelal als (programma)manager of als strategisch/bestuurlijk adviseur. Ezra haalt veel energie uit het verbinden van mensen en organisaties, werkt resultaatgericht op zowel de korte als lange termijn en gelooft heilig in de kracht van het collectief: 1 + 1 = 3!

Ezra heeft meer dan twintig jaar leidinggevende ervaring bij de overheid. Waarvan de laatste tien jaar vanuit InterPactum. Van operationele rollen bij de diverse ministeries tot en met strategische opgaven bij complexe gemeentelijke samenwerkingsverbanden door heel Nederland. De voor hem bekende thema’s zijn o.a. het sociaal domein, arbeidsmarktvraagstukken, economische zaken en zorg.

Kenmerken van de aanpak van Ezra zijn; anderen in hun kracht zetten, politieke sensitiviteit, het snel neerzetten van proces en structuur, oplossingsgericht en zijn typische ‘Arnhemse humor’.

Bijdragen van Ezra

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp