Op vrijdag 23 juni kwamen de ‘Inspirators  Social Impact’ voor het eerste samen. Op de prachtige locatie ‘Grytte Bloemenheuvel’ te Driebergen hebben we elkaar in een informele setting ontmoet en zijn we in gesprek gegaan over diverse actuele thema’s.

Na een inloop met een fantastische lunch openden Ezra Hendriks en René van Wilgenburg (partner & associé van InterPactum) de middag. De groep ‘Inspirators Social Impact’ bestaat uit mensen met een sleutelrol binnen het thema ‘Social Impact’. Publiek, semi-publiek, privaat én de wetenschap is vertegenwoordigd.

In de opening namen Ezra en René ons mee in de uitdagingen en actuele vraagstukken op het gebied van Social Impact. Hoe kunnen we als groep ‘Inspirators’ verschillende sectoren helpen met het vinden van oplossingen en/of antwoorden in dit werkveld?

Petra Oden (lector Hanze Hogeschool) nam ons mee in wetenschappelijk onderzoek naar Social Impact en hoe dit in het noorden nu al gebeurd. Hierna hebben we in 3 subgroepen (met een diverse samenstelling van sectoren) verschillende actuele vragen, thema’s en uitdagingen met elkaar verkend.

In de plenaire afsluiting kwamen de uitkomsten van deze 3 groepen samen. We hebben de middag afgesloten met een borrel.

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp