De mens achter Interpactum

Samen proosten op het eerste jubileum

Donderdag 2 november 2017 was er een mooi contrast te zien tussen de jonge club van InterPactum en het oude pand van de Stadsvilla in het Sonsbeekpark in Arnhem, het decor van het eerste jubileum van InterPactum. Het vijfjarig bestaan van InterPactum werd gevierd met (oud)collega’s, opdrachtgevers en vrienden en stond in het teken van ontmoeten en herinneringen ophalen.

Wanneer het WK de aandacht trekt tijdens de lunch….

 

Geslaagde familiedag InterPactum

Zondag 24 september 2017 organiseerde InterPactum de jaarlijkse familiedag. Met deze traditie zetten we ieder jaar de familie van onze collega’s een dag in het zonnetje en leren we elkaar nog beter kennen. Net als voorgaande jaren was het weer een fantastische (en zonnige) dag met veel gezelligheid en een gezonde competitieve strijd.

In de ‘lelijke eenden’ van Ducktrail hebben de collega’s, hun partners, ouders en kinderen een Eendenrally gereden. Onderweg werden in teamverband opdrachten uitgevoerd. Na de borrel en prijsuitreiking schoven nog een aantal andere collega’s aan voor de barbecue. De dag werd gezamenlijk afgesloten bij Mas Mik en er werd geproost op een plezierige dag.

Teamdag InterPactum

InterPactum heeft een kleurrijke en gezellige teamdag gehad op vrijdag 31 augustus 2018. We hebben aan de hand van kleuren onszelf en onze collega’s nog beter leren kennen. We konden genieten van heerlijk eten en sloten af met een uitdagende pubquiz.

Neem contact met ons op

adres:
Bouriciusstraat 14
6814 CW Arnhem

T +316 53 29 83 21
M info@interpactum.nl