Afscheid van Rombout na bijna 9 jaar InterPactum

Na bijna 9 jaar vertrek ik bij InterPactum. Ik start deze week als senior beleidsmedewerker Beschermd Wonen bij en in mijn gemeente Nijmegen. Vrijdag was mijn afscheid bij InterPactum op een mooie locatie in Doesburg. Het was een warm bad, net zoals toen ik bij InterPactum begon. Het maakt ook helder waarom ik zo lang bij InterPactum heb gewerkt. Ik zal dit kort toelichten in drie steekwoorden.

Even kort over InterPactum, het is een adviesbureau in het sociaal domein. Adviseurs worden ingezet bij met name publieke organisaties (vaak gemeenten) voor strategische advisering. Het is een kleine organisatie waar iedereen elkaar kent.

 

Vrijheid. Je kunt je opdracht doen die je wilt, en mede vormgeven wat betreft inhoud, rol, locatie, duur en uitdaging, met bijbehorende verantwoordelijkheid en vertrouwen. Tegelijkertijd zijn er ook verrassingen waar je terecht komt. Kortom, ik heb veel afwisseling gehad in rollen (projectleider, onderzoeker, adviseur, trainer) en opdrachten van werk en inkomen tot decentralisaties en het programma Varen. Zo heb ik opdrachten door het hele land uitgevoerd, zoals in Den Haag, Rotterdam, Amsterdam, Provincie Gelderland, PNH, Tiel, Arnhem, Zeeland, Twente, en voor de landelijke kenniskring social return.  Ook kun je je je bij InterPactum als professional goed ontwikkelen, zoals ik als manager, maar ook starters kunnen hier een vliegende start geven aan hun ontwikkeling.

 

Thuis. Ik voelde me altijd thuis bij InterPactum. Je kunt jezelf zijn, kwetsbaarheden laten zien, fouten maken, en daarbij ook een beroep doen op je collega’s. Met name op vrijdagen als we niet op de opdrachten zitten hebben we met collega’s leerzame en gezellige ontmoetingen, met zowel diepgang als humor. We lunchen samen en soms daarna een borrel. Daarnaast organiseert InterPactum veel leuke activiteiten voor de medewerkers, die de onderlinge binding versterkt. Denk hierbij aan MVO- activiteiten (bv. zorgboerderij); creatieve, sportieve en sociale activiteiten (bv. Bob Ross schilderen; “verzin een complot”; SinterPactum, etc.) en natuurlijk de familiedagen, waarin ook de familie van medewerkers aanwezig zijn voor een gezellige activiteit en diner. Tenslotte heeft Interpactum een fijne eigen werkplek direct aan het mooie Sonsbeekpark met haar eigen ijsvogel.

 

Collega’s. Bij Interpactum werken hele fijne en leuke mensen, waar je snel mee kunt verbinden. Dat is uiteindelijk wat me het meest heeft geraakt. Ik zal mijn collega’s natuurlijk het meeste missen, zeker op de vrijdagen.

 

Bedankt voor de mooie tijd!

×

Hoi!

Klik op onderstaand contact om te chatten.

× WhatsApp